Mød os

I Vækstpark for Socialøkonomi er du en del af et fællesskab med virksomheder fra forskellige brancher. Her er fx IT-virksomheder, produktionsvirksomheder, konsulent- og servicevirksomheder. Vi tiltrækker start up’s, der er født ud af FN’s Verdensmål, og som går all in på en bæredygtig forretningsmodel. Og der er virksomheder, som drives på klassisk vis, og som blot sætter pris på mangfoldighed og højt til loftet.

Vækstparken giver dig mulighed for at udvide dit netværk og skabe nye samarbejder, men du har også mulighed for at være her og udelukkende fokusere på din egen forretning.

Blindefonden

Blindefonden er en forening, som arbejder målrettet med at  styrke blindes muligheder for at deltage aktivt i samfundet. Det sker blandt andet gennem det elektroniske bibliotek, DEBBI, som gør det muligt for blinde at få adgang til bøger, som f.eks. kan printes ud i punktskrift eller blive læst op. De arbejder også med at sikre digital tilgængelighed på internettet og til app’s, så de kan bruges af alle.

Læs mere på

Chapter 4 Translation

Chapter4Translation er en professionel oversættelsesvirksomhed, der leverer oversættelser til såvel små som store private og offentlige virksomheder i Danmark . De benytter udelukkende modermålsoversættere og statsautoriserede translatører og arbejder med stort set alle tekstformater.

 

Læs mere på

Dalgaard Cleaning

Dalgaard Cleaning er en professionel rengøringsvirksomhed, som siden 2012 har haft fokus på at levere rengøring af høj kvalitet kombineret med god kundeservice, og deraf udspringer mottoet: ” ingen dårlige undskyldninger, bare go’ service”.

Deres primære arbejdsopgaver består i rengøring for virksomheder samt rengøring ved udflytninger fra udlejningsboliger.

Læs mere på

eKontoret

eKontoret har igennem flere år hjulpet mere end 10.000 virksomheder med at konvertere til e-conomic. De har stor ekspertise i at skabe løsninger, som er individuelt tilpasset den enkelte virksomhed, så kunderne får det rette udbytte af deres økonomisystem.

Læs mere på

Fau Applications ApS

Fau Applications hjælper virksomheder med at digitalisere deres arbejdsprocesser, så produktiviteten øges, overblikket højnes og konkurrenceevnen forbedres.

 

Læs mere på

GrejFreak.dk

GrejFreak.dk er en af Danmarks førende netbutikker indenfor salg af udstyr og grej til outdoor, militær, jagt, skydesport, træning, politi og meget mere. Virksomheden, der er flerårig gazellevinder, forhandler mere end 400 mærker og har i dag over 65 ansatte.

Læs mere på

Derfor vælger virksomhederne at bo her

“Her er gode faciliteter med moderne kantine, flotte grønne arealer og rigtig fine mødelokaler med godt AV-udstyr, og hvor der er plads til alt fra 2-20.
Vi har mange unge ansat, og her er det en kæmpe værdi, at en lagerhal er ombygget til sportshal. Det betyder, at de kan tage en pause eller mødes efter arbejde og spille fodbold, bordtennis, floorball eller badminton. Det skaber et super fedt arbejdsmiljø.”
Kristian Juel Rasmussen
co-owner, GrejFreak.dk

Indicator

Indicator er eksperter i analyse og kundeindsigt. Er du helt skarp på, hvordan din målgruppe ser ud? Hvordan udnytter du eksempelvis kunders kognitive bias til din fordel? Indicator kan hjælpe dig med at blive skarpere på, hvad du helt konkret skal gøre for at tiltrække og fastholde kunder.

Læs mere på

Jysk Regnskabsservice ApS

Jysk Regnskabservice Aps yder regnskabsservice til små og mellemstore virksomheder. Det kan blandt andet være hjælp til bogføring, momsregnskab og rapportering. Målet for Jysk Regnskabservice er at være med til at skabe en sund forretning for deres kunder, og frigive tid, som virksomheden kan bruge på sine kernekompetencer.

 

Læs mere på

JobTeam

JobTeam hjælper virksomheder med at få lige netop det personale, som passer dem. Hver konsulent har kendskab til forskellige brancher, så der kan leveres kompetente jobmatch. Mangler du en medarbejder, eller mangler du en arbejdsplads, så kan du læse mere her:

Læs mere på

Derfor vælger virksomhederne at bo her

”Vi ville være i et hus med mere liv. Her har vi stadig vores eget kontor, men vi er i et godt miljø med andre. Det tiltalte os samtidig, at kontoret var nyistandsat, og her er gode faciliteter med kantine.
Vækstparken har geografisk en god beliggenhed i forhold til vores kunder og tæt på motorvejen.”
Jan Thomsen
afdelingsleder, JobTeam

Solbaaden

solbaaden.dk er bæredygtig sejlads. Solbaaden sælger elmotorer, solpaneler, batterier og alt det andet, der skal til for at sejle med elkraft og solenergi i såvel lystbåde som kommercielle både. Desuden deltager Solbaaden i udviklingsprojekter med fokus på at udvikle både, der sejler lydløst og uden at forurene.

Læs mere på

Rent&Ride

Rent&Ride er en virksomhed funderet på en passion om at give større og mindre grupper mulighed for at få en sjov fælles MTB-oplevelse ude i skoven. De udlejer topmoderne moutainbikes og arrangerer kundetilpassede udflugter på et niveau tilpasset efter deltagerne. Der er større fokus på, at det skal være sjovt og sikkert end på  fokus på ræs. Rent&Ride bliver brugt af såvel virksomheder, som trænger til et afbræk på mødet eller i hverdagen, som til et sjovt indslag til en polterabend.

Læs mere på

One2Trees

One2Trees producerer og sælger skræmmefugle (www.birdaway.dk) til virksomheder og juletræsfødder (www.one2trees.dk) til større stadepladser i Danmark og EU. 

Virksomheden har en tydelig social profil og tilbyder bl.a. praktikforløb til unge med autismeprofil og skaber stillinger for målgruppen.

Læs mere på

Derfor vælger virksomhederne at bo her

”For os er Vækstparken et rigtig godt sted, fordi her er et meget rummeligt miljø. Det betyder, at vores medarbejdere i dagtilbuddet føler sig godt tilpas, og her er plads til alle.
Samtidig er her et meget kreativt miljø, hvor vi samarbejder på kryds og tværs, for eksempel har vi haft unge i praktikforløb hos Special Minds.
Som virksomhed er det en fornøjelse med fleksibiliteten. Vi har en stor foleringsmaskine, som vi ikke havde plads til i vores pakkeri, men her fandt Vækstparken hurtigt et andet rum, hvor den kan stå.”
Flemming Lehm 
forstander Solbakken

Solbakken

Solbakken er videncenter, dagtilbud og botilbud for personer med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

De har en særlig viden omkring  sammenhængen mellem de kognitive og fysiske problemstillinger. Desuden hjælper Solbakken med kontakt mellem virksomheder og mennesker med fysiske funktionsnedsættelse, ligesom de også har etableret virksomhed og dagtilbud for målgruppen.

Læs mere på

Viking Footwear

Viking Footwear er en 100 gammel norsk virksomhed, som i særlig grad er kendte for deres produktion af gummistøvler til børn og voksne. Derudover består deres produkter i dag også af sko/støvler der passer til et hvert formål – jagt, trekking, hiking og hverdagsgåture i byen. Viking footwear har salgsafdeling i Danmark placeret i Vækstpark for Socialøkonomi.

Læs mere på

Sharetech

Sharetech har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med SharePoint.
Virksomhedens medarbejdere har mange års erfaring med SharePoint, og de hjælper både kunder i gang med platformen og løser nye behov og udfordringer, når de opstår.
Sharetech har erfaring med alle versioner af SharePoint og tilbyder både konsulentbistand og udvikling.

Læs mere på

Special Minds

Special Minds er en socialøkonomisk virksomhed, som gennem uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb hjælper unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse til at lykkes med uddannelse eller job.

Læs mere på

Special Minds IT

Special Minds IT er en højt specialiseret IT-virksomhed, som leverer løsninger inden for bl.a. test, automatisering, scanning, digitalisering, datakonvertering og migrering. Virksomheden er socialøkonomisk og har succes med at ansætte medarbejdere med autismeprofil.

Læs mere på

Digital Identity

Digital Identity er en softwarevirksomhed, som har skarpt fokus på kommunale og tværoffentlige it-løsninger. Spidskompetencen er udvikling og implementering af it-løsninger indenfor sundhed, energi, sikkerhed og it-infrastruktur. Digital Identity tager sig af at løse konkrete problemer, og derudover samarbejder de med kunderne om at skabe helt nye løsninger. 

digital-identity-logo

Læs mere på

Howdy®

Med trivsels-appen Howdy hjælpes private og offentlige virksomheder med at skabe øget trivsel og knække stresskurven blandt medarbejdere. I løbet af kort tid giver Howdy et klart og konkret billede af, hvordan det står til med trivslen hos den enkelte medarbejder, og det gør det muligt at handle forebyggende i tide. Trivsel-sapp’en har allerede 25.000 brugere fordelt over flere lande. Howdy® har hovedkontor i København.

howdy-logo

Læs mere på

Monstar Media

Musikvideo, dokumentar, tv-produktion, still-billeder. Christian Povlsen fra Monstar Media er manden bag kameraet, når der skal produceres film eller tages billeder fra firmaeventen eller den private begivenhed. Christian Povlsen har arbejdet som professionel kameramand i mange år, og hans bagkatalog spænder vidt – fra produktion af musikvideoer til toppen af dansk musik til dækning af fodboldkampe i Superligaen og konferencer og jubilæer i virksomheder. 

monstar-media-logo

For yderligere kontakt:

Restor

Restor er en virksomhed, som med stor sikkerhed og diskretion scanner og digitaliserer dine billeder – fotos, lysbilleder, negativer og videobånd – så de er bevaret for eftertiden. Processen sker med største respekt for materialet, og såvel afhentning som overdragelse af billeder og video, der finder sted med USB-stik eller som download, foregår i tæt dialog med kunden. 

restor-logo

Læs mere på

Ordblindetræning

Ordblindetræning er en landsdækkende socialøkonomisk kursusvirksomhed med speciale i ordblindhed, ordblindeundervisning og udvikling af undervisningsmaterialer. Virksomheden, der har syv ansatte, er i dag en del af Egmont Fonden.

 

howdy-logo

Læs mere på

Ladywalk

Ladywalk er en velgørende forening, som over hele landet arbejder med det klare mål, at kvinder oplever glæden ved at gå. Foreningen arrangerer hvert år Ladywalk med startsted i 14 byer. I 2022 er målet at 45.000 tilmelder sig. Foreningen blev stiftet i 2001, og dens overskud går til forskning og organisationer, der yder en særlig indsats for sygdomsramte kvinder.

monstar-media-logo

For yderligere kontakt: