Om Vækstpark for Socialøkonomi

Vækstpark for Socialøkonomi i Viby tilbyder kontorlokaler til virksomheder og start up’s, der er drevet af sunde bundlinjer, og som ønsker at udvikle sig i et rummeligt og berigende miljø.

Samtidig har vi  en ambition om at være med til at løfte hele det socialøkonomiske felt i Øst- og Midtjylland gennem videndeling, events, foredrag og best practice. Derfor inviterer vi løbende virksomhedsledere, politikere og fremtrædende debattører til at komme med bud på, hvordan vi bedst muligt udvikler fremtidens rummelige arbejdsmarked drevet af sunde virksomheder.

Vækstpark for Socialøkonomi er Registreret Socialøkonomisk Virksomhed (RSV) og en del af Den Sociale Udviklingsfond (SUF). I Aarhus finder du bl.a. de socialøkonomiske virksomheder Special Minds og Special Minds IT, der begge holder til i Vækstparken, samt den populære Café Frida i Mejlgade.

Derfor vælger virksomhederne at bo her

”Vi ville være i et hus med mere liv. Her har vi stadig vores eget kontor, men vi er i et godt miljø med andre. Det tiltalte os samtidig, at kontoret var nyistandsat, og her er gode faciliteter med kantine.
Vækstparken har geografisk en god beliggenhed i forhold til vores kunder og tæt på motorvejen.”
Jan Thomsen
afdelingsleder, JobTeam